Screening producten

Wanneer u financiële producten heeft aangeschaft (hypotheeklening, overlijdensrisicoverzekering, spaarproduct, arbeidsongeschiktheidsverzekering o.i.d.) in het verleden, dan worden deze vaak pas weer tegen het licht gehouden, wanneer er iets wijzigt in uw persoonlijke situatie. Bijvoorbeeld wanneer u gaat verhuizen, er een wijziging in de gezinssamenstelling plaatsvindt of u van baan verandert. Vaak staat u zelfs op dat soort momenten niet zelf bij stil dat dit soort gebeurtenissen van invloed kunnen zijn op uw financiële producten.

Maar waar u zich normaal gesproken al helemaal niet mee bezig houdt, is welke wijzigingen in premies en voorwaarden er door de tijd heen plaatsvinden, doordat banken of verzekeraars ontwikkelingen doormaken.

Sinds kort hebben wij software aangeschaft, waarmee wij uw financiële producten kunnen screenen. Kort gezegd: wij verwerken al uw (financiële) gegevens in deze software, waarna op basis van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van hypotheekrentes, premies van verzekeringen en tal van andere zaken uw financiële producten worden “getoetst”. Wanneer het voor u (financieel) interessant is om een financieel product aan te passen, dan krijgt u via ons kantoor een signaal, zodat u weet waar u een voordeel kunt behalen. Het kan daarbij gaan om het verlengen van uw hypotheekrente bij uw (huidige of een andere) bank, het goedkoper af kunnen sluiten van een overlijdensrisicoverzekering of het verkrijgen van een rentekorting op uw hypotheek, omdat uw lening ten opzichte van de waarde van de woning is gedaald.

Kortom een geautomatiseerd systeem dat dagelijks uw financiële situatie screent, zonder dat u zich daar zorgen om hoeft te maken. Laat u voorlichten over de specifieke voordelen van deze service.

Sinds 1999

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek 0492 - 34 99 88