Het plus pakket

Het Holtackers Plus pakket is een service- en onderhoudspakket voor uw hypotheek en de daaraan gekoppelde financiële producten. Binnen dit pakket wordt een persoonlijk financieel dossier aangemaakt dat vervolgens gedegen wordt onderhouden. Zo wordt uw hypotheek en de daaraan gekoppelde financiële producten regelmatig gescreend. 

In het Plus pakket zijn alle noodzakelijke werkzaamheden opgenomen. Van de voortgangsbewaking van uw producten tot en met het beoordelen en verwerken van mutaties. Daarnaast begeleiden wij u bijvoorbeeld bij een renteherziening van uw hypotheek.

Met het Plus pakket wordt u pro-actief ondersteund en krijgt u een signaal wanneer u actie dient te ondernemen en hoe u dat moet doen. Zo draagt Holtackers bij aan een optimaal rendement, zonder dat u daar omkijken naar heeft! Let op: Ook als u uw hypotheek en gekoppelde financiële producten elders heeft ondergebracht kan dit pakket interessant voor u zijn! Wij informeren u actief op het moment dat er voor u voordeel te behalen is, doordat u minder premie betaalt (provisieloos) of betere condities kunt krijgen (zoals bijvoorbeeld een lagere hypotheekrente).

Sinds 1999

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek 0492 - 34 99 88