Klanten aan het woord

Stephan is consultant en partner bij: Uw dynamics partner

Holtackers ontzorgt mij van alle beklemmende onzekerheden rond verzekerings-, hypotheek- en pensioenvraagstukken. Naast een helder inzicht hierin heeft Holtackers ook nog eens flinke besparingen weten te realiseren; de verhouding tussen prijs en kwaliteit is optimaal. Hierdoor beleef ik meer dan alleen een “Zwitserlevengevoel”; ik weet waar ik aan toe ben, nu en in de toekomst!

Stephan Feijen uit Asten

Via een kennis zijn wij in contact gekomen met Holtackers. Het vertrouwen was er al na het eerste gesprek. Helderheid m.b.t. de kosten en de kennis van zaken waren voor ons de reden om niet meer verder te zoeken. Er werd voldoende tijd genomen om ons uitgebreid alles uit te leggen en alle vragen werden beantwoord rekening houdend met onze wensen.  Ook de manier van werken spreekt ons erg aan; niets moet, alles kan en altijd even vriendelijk.

Tot de volgende keer.

Terence Maria en Luisa uit Eindhoven

Wij zijn via onze makelaar bij Holtackers terechtgekomen. Onze belangrijkste overweging om in zee te gaan met Holtackers is de deskundigheid van zaken. We zijn uitermate tevreden over alle facetten van de dienstverlening van Holtackers. Niet voor niets geven wij Holtackers een 10 voor haar dienstverlening en bevelen hen dan ook graag aan bij anderen.

Tiny Biemans en Hanneke de Greef uit Nuenen

Via een makelaar zijn we in contact gekomen met Holtackers. Daarnaast hebben we een aanbeveling gehad van een kennis die al klant was bij Holtackers; naar volle tevredenheid. We zijn met name te spreken over de bereikbaarheid, kennis van zaken, goede en objectieve adviezen waarbij ons belang voorop wordt gesteld. Verder worden afspraken goed nagekomen en worden zaken goed afgewikkeld, vandaar dat wij Holtackers het rapportcijfer 9 geven.

Marco en Ghislaine Tramonte uit Eindhoven

Via een aanbeveling van een makelaar hebben we kennis gemaakt met Holtackers. De transparante manier van werken (helderheid m.b.t. de kosten) is onze belangrijkste drijfveer geweest om met hen in zee te gaan. Onze adviseur nam voldoende tijd om onze vragen te beantwoorden en hield rekening met onze wensen. Ook nadien werd ons gevraagd naar onze ervaringen. We zijn met een 8 dan ook zeker tevreden met de werkwijze van Holtackers.

Arthur en Andrea IJzendoorn uit Helmond

Voor meer ervaringen kunt u hier kijken.

Sinds 1999

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek 0492 - 34 99 88