Jarenlange ervaring

Alle adviseurs en medewerkers bij Holtackers leunen allemaal op een jarenlange ervaring die zij hebben opgedaan bij banken, verzekeraars en financieel advieskantoren. Door de combinatie van onze ervaring, de permanente opleidingseisen én onze werkwijze, weet u zich verzekerd van een objectief, helder en toepasbaar advies.

Wieke Holtackers

Sinds 1978 werkzaam in de financiële dienstverlening. In aanvang gestart bij Amro Bank als vestigingsmanager, daarna bij ING als kantoor directeur zijn carrière voortgezet. De laatste 6 jaar bij de ING Bank verantwoordelijk als Hoofd hypotheken van het rayon Zuid Oost Brabant. Vanaf 2000 tot heden als zelfstandig adviseur werkzaam; al met al een ruime praktijk ervaring in combinatie met alle relevante vakdiploma’s welke jaarlijkse up to date worden gehouden. 

Deborah van Vlokhoven – Jansen

Sinds 1988 werkzaam in de financiële dienstverlening (en vanaf 2001 tot 2004) bij de ABNAMRO Bank op de afdeling bedrijven, vanaf 1992 tot 2001 begonnen als commerciële ondersteuning, aansturing binnendienst en later als acceptant op de afdeling Intermediaire verkoop hypotheken. Sinds 2006 werkzaam bij Holtackers en verantwoordelijk voor de begeleiding van de binnendienst alsmede commerciële - administratieve ondersteuning hypotheken en overige financieel complexe producten.

 

Sinds 1999

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek 0492 - 34 99 88