Bedrijfsprofiel

Sinds de oprichting in 2000 heeft Holtackers zich ontwikkeld tot een toonaangevend financieel advieskantoor. Alle medewerkers binnen het bedrijf kunnen putten uit een ruime expertise en ervaring op het gebied van financiële coaching en begeleiding voor particulieren, ondernemers en directeur groot aandeelhouders. Met onze transparante manier van werken lopen we al jaren voor op de marktontwikkelingen.

Wij staan voor de toegevoegde waarde van ons advies, waar onze relaties ons voor betalen. Ons advies is dan ook niet gekoppeld aan de verkoop van financiële producten (zoals dit in onze branche nog steeds gebruikelijk is), maar aan inhoudelijke oplossingen, voor uw vraagstellingen.

In onze optiek dient een financieel dienstverlener zijn toegevoegde waarde aan te kunnen tonen. In de praktijk betekent dit dus ook, dat wanneer wij géén toegevoegde waarde hebben voor een (potentiële) relatie, wij dit ook op voorhand zullen melden.

Holtackers wordt voor haar dienstverlening dus rechtstreeks betaald door haar relaties en niét door banken of verzekeraars. Op deze manier staat het belang van onze opdrachtgevers centraal en niet de verkoop van een product.

Sinds 1999

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek 0492 - 34 99 88